تبلیغات
zaeghe ذائقه - ترشی بلال
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
یکشنبه 15 آبان 1390 :: نویسنده : خاتون

        

ذرت 8 عدد
کره آب شده 1 پیمانه
سیر رنده شده 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
ریحان خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
جعفری 2 قاشق سوپ خوری
پنیر پارمزان 1/4 پیمانه

طرز تهیه 
ذرتهای تازه و شیری را به مدت نیم ساعت در آب سرد قرار دهید در این مدت در یک ماهی تابه دیگر کره و سیر و نمک را در حرارت کمی قرار دهید و 2 قاشق سوپ خوری از این سس را کنار بگذارید.( موقع سرو استفاده کنید) حالا با دقت پوستهای ذرت را برگردانید به طوری که از هم جدا نشوند. با یک برس از سس آماده شده روی ذرتها بمالید و بعد برگها را برگردانید و با نخ نسوز محکم ببندید و کباب کنید به مدت 25 - 20 دقیقه و یا تا وقتی که پخته شود بعد از این که از حرارت برداشتید برگها را برگردانید و در صورت دلخواه روی ذرتها را با سس آماده شده بمالید و داغ داغ میل نمائید. این بلال با سس دیگری که شامل کره آب شده و جعفری و ریحان ریز شده و نمک است استفاده کنید و بعد کباب کنید. و موقع سرو می توانید از پنیر پارمزان روی بلال ها بریزید و میل نمائید.






نوع مطلب : ترشی و شور، 
برچسب ها :