تبلیغات
zaeghe ذائقه - كباب یونانی
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
جمعه 24 تیر 1390 :: نویسنده : خاتون

مواد اولیه :

  • فیله مرغ - چهار عدد
  • فیله گوشت - چهار عدد
  • فلفل‌دلمه‌ای - یك عدد
  • آبلیمو - دو قاشق غذاخوری
  • پیاز - یك عدد
  • سس مایونز - یك قاشق غذاخوری
  • زعفران و زردچوبه - به میزان لازم
  • نمك و فلفل - به میزان لازم

 

 طرز تهیه:                                                                                                                                       

فیله مرغ و گوشت را به مدت سه ساعت در مخلوط زعفران، زردچوبه، سس مایونز، نمك، فلفل، آبلیمو و پیاز خوابانده سپس دو سر فیله مرغ را از سیخ رد كرده به گونهای كه حالت حلزونی به خود بگیرد. فیله گوشت را نیز به همین صورت درمیآوریم و مجددا فیله مرغ را به سیخ میكشیم





نوع مطلب : كباب، 
برچسب ها :