تبلیغات
zaeghe ذائقه - كباب ماهیتابه ای
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
چهارشنبه 5 مرداد 1390 :: نویسنده : خاتون

مواد لازم :

گوشت گوسفندی یا گوساله جوان كم چرب یا بدون چربی برای هر كباب 100 گرم

_ نمك به مقدار كافی

_ پیاز رنده شده درشت 1 عدد

_ گوجه فرنگی به تعداد لازم

طرز تهیه :

اگر گوشت گوساله استفاده میكنید بهتر است از گوشتی كه مدت كوتاهی ( حداقل دو روز )فریزری شده استفاده كنید . در این كبابی كه در تصویر گذاشته ام مطلقاً چربی وجود ندارد ولی كسانی كه دوست دارند كباب نرم باشد و عادت به خوردن غذای چرب دارند میتوانند كمی چربی گوشت را هم اضافه كنند ولی اگر چربی كمتر باشد از نظر سلامتی بهتر است چون جز چربیهای اشباع نشده است

پیاز رنده شده را فشار دهید و آب آن را در ظرفی بریزید . گوشت را دو یا سه بار چرخ كنید و با نمك و پیاز خوب ورز دهید و با دست فرم دهید و در ماهیتابه ویا دیگ ( فابلمه ) بچینید ودرب آن را ببندید و روی حرارت ملایم بگذارید حرارت را زیاد نكنید تا گوشت كاملاً بپزد معمولاً گوشت وقتی كه میپزد جمع شده و بهتر است كه كبابها كمی نازك باشد وقتی كباب در حال پخته شدن است آب پیاز را به آن اضافه كنید اگر كباب بدون چربی است به آن دو الی سه قاشق روغن زیتون بیفزایید. در فاصله پخت، كباب را برگردانید و دوباره درب آن را محكم ببندید وقتی  كمی آب برای كباب مانده بود ( چون گوشت زمان پخته شدن آب میاندازد ) گوجه فرنگی ها را با كارد از قسمت زیر به عمق یك سانتی متر با كارد به شكل علامت بعلاوه ببرید و در لابلای كبابها قرار داده و دوباره درب آنرا ببندید وقتی كبابها و گوجه فرنگی كاملاً پخته شدند در دیس بكشید ونوش جان

منبع آشپزی رنگین





نوع مطلب : كباب، 
برچسب ها :