تبلیغات
zaeghe ذائقه - كباب لقمه
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
یکشنبه 9 مرداد 1390 :: نویسنده : خاتون

سینه ی مرغ                               ۱ عدد

پیاز متوسط                                ۱ عدد

سیر                                         ۵ حبه

فلفل دلمه                                ۱ عدد

سفیده ی تخم مرغ                    ۱ عدد

آرد سوخاری                             به مقدار لازم

پودر زیره و گشنیز و دارچین و نمک ، به میزان لازم

طرز تهیه :

اول از همه سینه ی مرغ رو استخوناش رو جدا کرده و به همراه سیر و پیاز و فلفل دلمه و سیر ، چرخ میکنیم .

بعد ادویه و نمک و سفیده ی تخم مرغ رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه ، بعد بتدریج آرد سوخاری اضافه میکنیم تا حدی که خمیری بشه که بشه بهش حالت داد . من البته به جای آرد سوخاری از مخلوط پودر نان باگت و ادویه ی کاری استفاده کردم .

میشه به جای فلفل دلمه از جعفری استفاده کرد یا به جای مرغ از گوشت چرخ شده استفاده کرد . اون دیگه بسته به میل خودتون داره .

بعد مواد کباب لقمه مون رو هم به ۸ قسمت تقسیم کرده و به این شکل فرم داده و کف سینی فر که فویل گذاشتیم ، میچینیم .





نوع مطلب : كباب، 
برچسب ها :