تبلیغات
zaeghe ذائقه - قلیه ماهی
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
جمعه 24 تیر 1390 :: نویسنده : خاتون

ماهی پوست گرفته و پاك شده       یك كیلو( شوریده، سنگسر، هامور)

سیر                                              یك بوته

سبزی( گشنیز و شنبلیه یا جعفری و شنبلیه)            300 گرم

تمرهندی                                       یک بسته 

پیاز                                                یك عدد متوسط

زردچوبه و نمك                               به میزان لازم

پودر فلفل قرمز                              یک قاشق چایخور

ماهی را به اندازه ی تكه های 4×4 سانتی متر خُرد كرده و می شوییم.

ماهی كه برای قلیه ماهی استفاده می كنیم بایستی بدون استخوان باشد.

به همین دلیل ماهی های: شوریده- سنگسر- هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند.

سبزی این خورشت شامل شنبلیله و گشنیز، هر كدام یه میزان 150 گرم می باشد.

پیاز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوری روغن، كمی تفت می دهیم.

سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن كمی تفت می دهیم.

ماهی را با كمی زردچوبه و نمك، به همراه سبزی ها تفت می دهیم.

بعد شیره تمرهندی را اضافه كرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم.

غذا آماده ی سرو است.

این خورشت، یك غذای محلی خوشمزه و برای نواحی خوزستان است. به علت دارا بودن سبزی و سیر، غذای خوش طعم و خوش رنگی است.

ترشی این غذا بوسیله تمرهندی تأمین می شود.

همچنین در تهیه این خورش به جای گوشت قرمز از ماهی استفاده شده است كه نه تنها ضرری ندارد، بلكه دارای فواید بسیاری است.

كسانی كه دارای چربی خون بالا و یا ناراحتی قلبی هستند، می توانند از این خورشت استفاده كنند ولی به شرط آنكه مواد با مقدار كمی روغن و برای مدت كوتاهی تفت داده شوند.





نوع مطلب : ماهی، 
برچسب ها :