تبلیغات
zaeghe ذائقه - دلمه فلفل سبز
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
چهارشنبه 12 مرداد 1390 :: نویسنده : خاتون

مواد لازم:

ـ گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

ـ برنج نیم پیمانه

ـ لپه نیم پیمانه

ـ سبزی خرد شده ( ترخون ، مرزه ، ریحان ، جعفری ، شوید ، گشنیز و پیاز چه )  ۱ پیمانه

ـ زرشک قرمز ۳ قاشق غذا خوری

ـ نمک و زرد چوبه به میزان لازم

ـ فلفل قرمز و فلفل سیاه و دارچین به میزان لازم

ـ خلال پوست پرتقال تلخی گرفته شده ۴ قاشق غذا خوری

ـ روغن به میزان لازم

ـ پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری

ـ رب گوجه فرنگی ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری

فلفل دلمه ایی ۱۰ عدد

طرز تهیه :

گوشت را با یک لیوان آب و نمک و زرد چوبه بپزید وقتی پخته شد دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید و صبر کنید تا کاملاً ابش جوش رود و حرارت را خاموش کنید .

برنج را با یک پیمانه آب وکمی نمک روی حرارت بصورت کته در آورید. لپه را با آّب ونمک بپزید .

گوشت ، لپه و کته را با سایر مواد مخلوط کنید .

فلفل ها را در آب جوش بیندازید و به مدت چند دقیقه بجوشد تا کمی پخته شود معمولاً بعضی فلفل ها (فلفل سبز )را اگر نجوشانید پس از پخته شدن، دلمه کمی طعم تلخ به خود میگیرد .

فلفل ها را با مواد پر کنید و در قابلمه بچینید و زیر آن سس ( رب گوجه فرنگی ، ۵/۱ لیوان آب ، روغن زیتون ، نمک ، زردجوبه ) بریزید و بگذارید که دم بیفتد.

منبع آشپزی رنگین





نوع مطلب : دلمه، 
برچسب ها :