تبلیغات
zaeghe ذائقه - دلمه پیاز
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شنبه 15 مرداد 1390 :: نویسنده : خاتون

برنج ۱ لیوان

ـ لپه پخته ۵/۰ لیوان

ـ گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم

ـ سبزی های معطر ( ریحان و شوید و ترخون و گشنیز و جغفری ) خرد شده ۱ پیمانه

ـ پیاز داغ ۴ قاشق غذا خوری

ـ زرشک قرمز ۳ قاشق غذا خوری

ـ خلال پوست پرتقال تلخی گرفته ۳ قاشق غذا خوری

ـ خلال بادام ۳ قاشق غذا خوری

ـ سرکه ۱ لیوان

ـ شکر ۱ لیوان

ـ آب ۱ لیوان

ـ نمک و  زردچوبه و فلفل به میزان دلخواه

ـ روغن به میزان لازم

پیاز های درشت را انتخاب کنید سر و ته و برگ های روی پیاز را بگیرید سپس با کارد از پهلو یک برش سرتاسری تا وسط پیاز بدهید و آن را درون آبی که در حال  جوشیدن است بیندازید و آنقدر صبر کنید تا پیاز بپزد بعد از آب بیرون بیاورید و لایه لایه برگ ها را با احتیاط جدا کنید  و  مقداری از مواد را به همراه سس ( سکنجبین ) در پیاز ریخته و آن را بپیچید این دلمه را هم زمان  با دلمه برگ مو و دلمه کلم درست کنید و آن را بین این دلمه ها بچینید

منبع آشپزی رنگین





نوع مطلب : دلمه، 
برچسب ها :