تبلیغات
zaeghe ذائقه - دلمه كلم
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
سه شنبه 18 مرداد 1390 :: نویسنده : خاتون

کلم درشت با برگ صاف ۱عدد

ـ برنج ۱ لیوان

ـ لپه پخته ۵/۰ لیوان

ـ گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم

ـ سبزی های معطر ( ریحان و شوید و ترخون و گشنیز و جغفری ) خرد شده ۱ پیمانه

ـ پیاز داغ ۴ قاشق غذا خوری

ـ زرشک قرمز ۳ قاشق غذا خوری

ـ خلال پوست پرتقال تلخی گرفته ۳ قاشق غذا خوری

ـ خلال بادام ۳ قاشق غذا خوری

ـ سرکه ۱ لیوان

ـ شکر ۱ لیوان

ـ آب ۱ لیوان

ـ نمک و  زردچوبه و فلفل به میزان دلخواه

ـ روغن به میزان لازم

طرز تهیه :

برنج را بانمک و زرد چوبه به صورت کته طبخ کنید . گوشت را با پیاز رنده شده و یک لیوان آب و نمک وزرد چوبه بپزید و تا زمانی روی حرارت گذاشته شود که کاملا" آب آن تبخیر شود و آبی برایش باقی نماند .

برنج و گوشت و لپه و بقیه مواد را با هم مخلوط کنید .

کلم را درسته در آب جوش روی حرارت قرار دهید تا برگ های کلم نرم شود .سپس از آب خارج کنید و به آرامی برگ هارا طوری که پاره نشود از هم باز کنید.

سرکه و شکر و آب را با هم روی حرارت بگذارید تا زمانی که شکر حل شود .( سکنجبین)

در دیگی که می خواهید دلمه را دم بیندازید کمی روغن بریزید و با یک لایه از برگ های وسطی  کلم که کمتر مورد استفاده دارد کف دیگ را به پوشانید.

اینک زمان پیچیدن دلمه است .درون برگ مقداری از مایه را بریزید و یک قاشق از سکنجبین داخلش بریزید و دور آن را جمع کنید و دانه دانه دلمه ها را کنار هم در دیگ قرار دهید . وقتی که همه دلمه ها را چیدید بقیه سکنجبین را روی دلمه ها بریزید وروی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد اگر سکنجبین کم بود میتوانید دوباره درست کنید .

منبع آشپزی رنگین





نوع مطلب : دلمه، 
برچسب ها :