تبلیغات
zaeghe ذائقه - شله زرد
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
دوشنبه 27 تیر 1390 :: نویسنده : خاتون

مواد لازم:

آرد گندم ۳ فنجان

شکر ۳ فنجان

آب ۴ لیوان

کره یا روغن جامد ۲۵۰ گرم

زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری

گلاب یک فنجان

پسته و مغز بادام خرد شده به میزان دلخواه

طرز تهیه حلوا:

شکر و آب را قبلاً می جوشانیم و زعفران ساییده حل شده و گلاب را به شربت آماده اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم.

سپس روغن یا کره را در قابلمه ای ریخته و روی حراری قرار می دهیمتا آب شود. آرد را کم کم به روغن اضافه می کنیم و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا آرد کاملاً طلایی رنگ شود.

قابلمه را از روی حراری برداشته و شربت را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا آرد و شربت با هم مخلوط شوند. مجدداً آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هم می زنیم تا حلوا به روغن بیفتد.

حلوای آماده را در دیس می ریزیم و روی آن را با پسته و مغزبادام خرد شده تزﺌﻳﻦ می کنیم.

این حلوا را با آرد برنج نیز می توان تهیه کرد. طرز تهیه آن مثل حلوای آرد گندم است ، فقط با این تفاوت که به جای آرد گندم از سه فنجان آرد برنج استفاده می کنیم.





نوع مطلب : دسر، 
برچسب ها :