تبلیغات
zaeghe ذائقه - پیراشكی مرغ
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
جمعه 3 تیر 1390 :: نویسنده : خاتون

مواد مورد نیاز
كره: 40 گرم
خامه: نصف فنجان
سیر له شده: دو جبه
آب مرغ: نصف فنجان
ورقه خمیر پفی: دو عدد
سركه سفید: نصف فنجان
تخم‌مرغ هم زده: یك عدد
آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری
تره فرنگی خرد شده: 200 گرم
مرغ (فیله سینه) در برش‌های درشت: 450 گرم
طرز تهیه:
فر را از قبل آماده كرده تا به آرامی گرم شود. كره را در یك تابه آب كرده و به آن تره فرنگی و سیر افزوده تا كاملا سرخ شده و تره فرنگی نرم و ترد شود و به رنگ قهوه‌ای روشن در بیاید. ابتدا مخلوط سركه، آرد ذرت و سپس آب مرغ و خامه را به آن بیافزایید و آنقدر گرما دهید تا مخلوط در حد جوش در آید حال دما را كاهش داده تا از حالت جوش خارج شود.
درپوش تابه را به مدت پنج دقیقه برداشته و محتویات را روی یك سینی بریزید و به مدت ده دقیقه آن را خنك نگه دارید. هر یك از ورقه‌های خمیر را به نصف تقسیم كرده و آنها را طوری در داخل سینی قرار دهید كه تقریبا به فاصله یك سانتی‌متر از همدیگر قرار گیرند. اطراف لبه‌های خمیر را با فرچه به تخم‌مرغ آغشته كنید. سپس ورقه‌های خمیر را كه محتویات بر روی آن است، با بخش دیگر خمیر بپوشانید تا كاملا بسته شود. دو برش در بالای هر یك از بسته‌ها ایجاد كرده و تخم‌مرغ را در تمام سطوح آن بریزید. سرانجام در داخل فر داغ گذاشته و اجازه دهید به آرامی پخته شود، (حدود 15 دقیقه) و كاملا به رنگ قهوه‌ای در بیاید.
__________________




نوع مطلب : پپیراشكی، 
برچسب ها :