تبلیغات
zaeghe ذائقه - قلبهای مارمالادی
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
چهارشنبه 25 خرداد 1390 :: نویسنده : خاتون

مواد لازم:

آرد/330گرم
بکینگ پودر/1قاشق چایخوری
دارچین/نصف قاشق چایخوری
کره نرم شده/180 گرم
شکر /130گرم
شکر قهوه ای /50 گرم
تخم مرغ/1 عدد
وانیل/یک هشتم قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو /1قاشق چایخوری
مارمالاد توت فرنگی(یا تمشک)/125گرم

طرز تهیه:

کره،شکرو شکر قهوه ای را با همزن برقی بزنید تا مخلوط شود و به شکل کرم درآید .تخم مرغ ،وانیل و رنده پوست لیمو هم بیفزایید و مخلوط کنید.
آرد،بکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه کنید.مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا خمیر صاف و یک دستی حاصل شود .خمیر حاصله را داخل نایلون صاف کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ای به ضخامت حدود نیم سانتی متر باز کنید وبا کاتر(قالب برش )قلبی شکل قالب زده و در سینی فر چرب شده چیده و آن را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد .در پایان روی سطح قلب ها پس از خنک شدن،مارمالاد بمالید.




نوع مطلب : كیك و شیرینی، 
برچسب ها :