تبلیغات
zaeghe ذائقه - كیك صبحانه با تزئین بادام
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
چهارشنبه 25 خرداد 1390 :: نویسنده : خاتون

مواد لازم :

کره:200 گرم
پودر شکر:200 گرم
تخم مرغ :4 عدد
وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری
شیر :یک سوم پیمانه
آرد:300 گرم
بکینگ پودر :0/25 قاشق چایخوری
مارمالاد زردآلو:2 قاشق غذاخوری
بادام:100 گرم
پوست پرتقال رنده شده:0/5 قاشق چایخوری

طرز تهیه :

ابتدا قالب مورد نظر را چرب و آردپاشی کنید.
کره و پودر شکر را مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا سبک شود و به شکل کرم لطیفی درآید.
تخم مرغ ها را دانه دانه به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و وانیل را به آن بیفزایید.
بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
بعد پوست پرتقال رنده شده و شیر را کم کم به مواد اضافه کنید و مرتب با همزن برقی بزنید.
آرد را همراه بکینگ پودر به مواد اضافه کنید و به آرامی با هم مخلوط کنید.مواد را در قالب مورد نظر بریزید و 45 دقیقه در فر با حرارت 160 درجة سانتیگراد در طبقه وسط بپزید.
بعد از این مدت ، مارمالاد زردآلو را که روی حرارت غیرمستقیم آب کرده اید را با قلمو روی کیک داغ بمالید و بعد بادام را روی آن بپاشید و دوباره کیک را 10 تا15 دقیقه در فر قرار دهید . بعد از خنک شدن از قالب در آورید . کیک آمادة سرو است.
نکته : در مورد مارمالاد زردآلو باید گفت ، فقط به مربای مرکبات مارمالاد گفته می شود که در ایران به اشتباه به مرباهای پوره شده اطلاق می گردد. ماه هم برای اینکه شما بهتر متوجه شوید از همان اصطلاح مارمالاد استفاده می کنیم



نوع مطلب : كیك و شیرینی، 
برچسب ها :