تبلیغات
zaeghe ذائقه - شیرینی خامه ای
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
چهارشنبه 25 خرداد 1390 :: نویسنده : خاتون

مواد لازم برای 15 تا 20 عدد:

كره/125 گرم
شكر/90 گرم
زرده ی تخم مرغ /یك عدد
وانیل /یك چهارم قاشق چایخوری
آرد /230 گرم
بیكینگ پودر/یك دوم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته /250 گرم
توت فرنگی تازه/به مقدار لازم

طرز تهیه :

كره و شكر را با همزن بزنید تا كاملاً سبك شود، سپس زرده و وانیل را اضافه كنید . مخلوط آرد و بیكینگ پودر را نیز اضافه كرده و هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید خمیر را به مدت 20 دقیقه داخل یخچال استراحت دهید، سپس آن را به ضخامت 2 تا 3 میلی متر باز كرده و با قالب یا كاتر گرد به اندازه دلخواه قالب بزنید. خمیرها را داخل سینی چیده، در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید پس از پخته و سرد شدن مابین دو شیرینی ، خامه فرم گرفته و توت فرنگی ورقه شده قرار دهید. روی شیرینی ها را با شكوفه های خامه برش های توت فرنگی تزئین نمایید.

نكته :





نوع مطلب : كیك و شیرینی، 
برچسب ها :