تبلیغات
zaeghe ذائقه - برنج شیرازی
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شنبه 1 آبان 1389 :: نویسنده : خاتون

مواد اولیه :


برنج دو پیمانه
مرغ 250 گرم
بادنجان دو عدد
پیاز متوسط دو عدد
زرده تخم‌مرغ دو عدد
زرشك پلویی پنج قاشق غذاخوری
ماست پنج قاشق غذاخوری
شكر دو قاشق غذاخوری
روغن مایع 100 گرم
سیب‌زمینی دو عدد
زعفران به میزان لازم

--------------------------------------------------------------------------------
 
طرز تهیه:

 

پیاز را نگینی خرد كرده و كمی تفت می‌دهیم. مرغ را با آب می‌پزیم و آن را تكه تكه كرده و استخوان‌هایش را می‌گیریم.

سپس، بادنجان و سیب‌زمینی را بعد از پوست كندن حلقه‌حلقه بریده و در روغن مایع سرخ می‌كنیم و زرشك را با شكر تفت می‌دهیم. زعفران را با آب گرم مخلوط كرده و در یك ظرف دردار ریخته و در جای نسبتا گرم به مدت نیم ساعت قرار می‌دهیم تا خوب رنگ بگیرد.

برنج را آبكش كرده زرده تخم‌مرغ، ماست و كمی زعفران را مخلوط می‌كنیم و ته قابلمه می‌ریزیم و بادنجان‌ها را روی آن چیده، سپس مرغ تكه‌تكه شده را روی بادنجان می‌گذاریم و زرشك را نیز با پیاز داغ مخلوط كرده روی آنها می‌پاشیم و مابقی برنج را روی مخلوط ریخته و سطح برنج را صاف كرده و مابقی زعفران و روغن را روی آن می‌ریزیم، حالا غذای ما حاضر است.
 





نوع مطلب : پلوها، 
برچسب ها :