تبلیغات
zaeghe ذائقه - عدس پلو
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شنبه 1 آبان 1389 :: نویسنده : خاتون

مواد لازم :

عدس پلویی

برنج

مواد تکمیلی :

زعفرون

گوشت چرخ کرده

خرما

کشمش

طرز تهیه :

عدس رو خیس می کنیم و می پزیم. از اول هم بهش نمک نمی زنیم که دیرپز نشه. البته عدس از اون حبوبات خوبه که زود می پزه. البته مواظب باشید له نشه و پوستش درنیاد. برنج رو هم که خیس کرده ایم.

به دو طریق می شه این غذا رو درست کرد :

هم می شه به صورت کته درست کرد. به این ترتیب که وقتی عدس پخته شد، آبش رو اندازه بگیریم و برنج رو توش بریزیم. تقریباً به اندازه یک بند انگشت که آب روش بود، بذاریم بپزه . آبش که به خوردش رفت، یه دور هم بزنیم که عدس همه جای برنج پخش بشه. دمکنی بندازیم و بذاریم دم بکشه. اگه خواستیم کته درست کنیم، اولاً یادمون باشه که رنگ غذا تیره می شه . درضمن نمکی که موقع خیس کردن روی برنج می ریزیم، باید کم باشه.

می شه به صورت آبکش هم درست کرد. به این ترتیب که : وقتی عدس پخت، آبی ازش باقی نمونه. برنج رو آبکش می کنیم و عدس رو لابلای برنج می ریزیم و دم می اندازیم. رنگ این یکی روشن می شه. آخه دیگه آب عدس وجود نداره که رنگش رو تیره کنه.

برای تزئین :

بنا به سلیقه و ذائقه مون می تونیم کشمش و خرما رو سرخ کنیم. یا حتی از گوشت چرخ کرده استفاده کنیم. زعفرون آب کرده هم که دیگه سرجهاز همه برنج ها هستند !

نکته ۱ : در روش کته ، خاصیت عدس حفظ می شه ولی در روش آبکش ، خاصیت عدس دور ریخته می شه !

نکته ۲ : بهتره وقتی که مهمون داریم، از روش آبکش استفاده کنیم. نه به خاطر اینکه نخواهیم خاصیت عدس به بدن مهمون نرسه ، بلکه به این دلیل که اینجوری برنج خوب از آب درمیاد.

نوش جان ؛ گوارای وجود !





نوع مطلب : پلوها، 
برچسب ها :