تبلیغات
zaeghe ذائقه - لوبیا پلو
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شنبه 1 آبان 1389 :: نویسنده : خاتون

مواد لازم :

لوبیا

هویچ ( در صورت تمایل )

گوشت تکه شده ( بعضی ها با گوشت چرخ کرده دوست دارند.)

گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی

زعفران

دارچین ( در صورت تمایل )

برنج (!)

طرز تهیه :

اول باید لوبیاها رو خرد کنیم. مثلاً به اندازه یک سانتیمتر. بعدش می شوییم و سرخ می کنیم. می شه بسته بندی کرد و توی فریزر گذاشت و هر وقت که خواستیم استفاده کنیم.

برای درست کردن لوبیا پلو، ابتدا باید پیازداغ درست کرد و گوشت رو توش تفت داد. زردچوبه بزنیم و سبک که شد، لوبیای سرخ شده رو اضافه کنیم. اگر اهل هویچ هم هستید، اونم بریزید. ( شیرینش نمی کنه. )اگر قصد استفاده از هویچ رو دارید، اونم با لوبیاها سرخ کنید. گوجه های رنده شده یا رب گوجه رو هم اضافه می کنیم و کمی آب می ریزیم. بعد می ذاریم خوب بپزه. زعفرون رو هم اضافه می کنیم. اگه با دارچین مشکل ندارید، اونم اضافه کنید. بعد از پخت، مواد نباید آب داشته باشه وگرنه پلوتون شفته می شه !

از اون طرف برنج رو آبکش کنید و بعدش لابلای برنج، از این مواد بریزید. ته دیگ سیب زمینی یا نون لواش پیشنهاد می شه. البته بعضی ها کف قابلمه روغن می ریزند، بعد برنج و مواد رو اضافه می کنند. اینجوری ته دیگ برنجی درست می شه !

 

نوش جان ؛ گوارای وجود





نوع مطلب : پلوها، 
برچسب ها :