تبلیغات
zaeghe ذائقه - كوفته تبریزی
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شنبه 1 آبان 1389 :: نویسنده : خاتون

مواد لازم:

  • گوشت چرخی(ران گوسفند) 500 گرم
  • لپه 100 گرم
  • پیاز 1عدد
  • تخم مرغ 3 عدد
  • كره و مرزه 200 گرم
  • رب 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ 1 عدد
  • روغن و زعفران به میزان لازم
  • گردو، آلو، زرشك به میزان لازم
  • نمك، فلفل و ادویه به مقدار كم

طرز تهیه:

 

لپه و نصف پیاز را با هم پخته و نصف دیگر پیاز را با گوشت چرخ می كنیم. گوشت را 2 بار با نصف پیاز چرخ می كنیم و 2 بار هم با لپه و پیاز پخته چرخ می كنیم. نمك، فلفل و ادویه زده و ورز می دهیم. نصف سبزی را با مواد مخلوط می كنیم.

در یك كاسه بزرگ، پارچه توری می اندازیم. مقدار كمی از مواد كوفته را برداشته و بقیه مواد كوفته را روی توری می ریزیم. با اطراف توری آن را كاملاً گرد می كنیم. رویش گردو، زرشك، تخم مرغ پخته درسته و آلو می گذاریم و سر پارچه توری را گره می زنیم. در داخل قابلمه می گذاریم . در داخل آب كوفته می توانید از مواد كوفته كه قبلاً برداشتید همچنین زرشك، آلو، پیاز داغ و ... بریزید. حتماً در آب كوفته، زعفران بریزید. شعله را كم می كنیم و درب قابلمه را می گذاریم در هنگامی كه كوفته پخت و جاافتاد بایستی 1/3 آب داشته باشد.

 





نوع مطلب : كوفته، 
برچسب ها :