تبلیغات
zaeghe ذائقه - ادویه قیمه
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
یکشنبه 26 آبان 1392 :: نویسنده : خاتون

                                                                              

من عاشق ادویه هستم. در مورد قیمه می خواستم بگم در آخر در کنار دارچین و زعفران اگه مقدار کمی گلاب به خورشت اضافه کنید خیلی خوش عطر تر و خوش طعم تر میشه.

 در مورد پولو های مخلوط مثل لوبیا پلو و قیمه لا پلو من مقداری ذارچین و زعفران به مایه اضافه میکنم و وقتی مواد را لا به لای برنج می دهم باقی محلول زعفران رو لا به لای پلو می دهم و در لایه آخر هم کمی پودر ذارچین روی برنج می پاشم البته دارچین بیش از حد هم غذا رو تلخ می کند. با این روش طعم و عطر ادویه بهتر حفظ می شود .البته زیره لوبیا پلو رو خیلی خوشمزه می کند.
در مورد مرغ من از تخم گشنیز زعفران و کمی زیره و فلفل  استفاده میکنم.
برای مایه ماکارونی فلفل سیاه و آویشن عالیه.اگر برای پاستاها از جوز هندی استفاده کنم دیگر آویشن استفاده نمی کنم.
گاهی اگر دنبال تنوع هستید . اضافه کردن چند عدد میخک عطر خوبی به چلو می دهد.
در مورد کتلت من از دارچین و  پودر سیر و فلفل و زردچوبه استفاده می کنم.
بهترین ادویه ها هم برای گوشت و مرغ باقالی پلو زعفران ذارچین و زیزه است.




نوع مطلب : خورشتها، 
برچسب ها :