تبلیغات
zaeghe ذائقه - اش در هم جوش
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
پنجشنبه 31 فروردین 1391 :: نویسنده : خاتون

مواد لازم برای 4- 6 نفر:

نخود / 100 گرم
لوبیا قرمز/ 100 گرم
لوبیا چیتی / 100 گرم
عدس / 100 گرم
چغندر / 500 گرم ( در صورت دلخواه)
برنج / 150 گرم
بادمجان / 3 عدد
سبزی( تره، جعفری، گشنیز، نعنا، ترخون، مرزه، شنبلیله، برگ چغندر) / 1 کیلوگرم
کشک سائیده / 1 پیمانه
پیازداغ، سیر داغ، نعنا داغ / به میزان دلخواه
نمک، فلفل، زردچوبه / به میزان لازم

روش تهیه:

نخود و هر دو لوبیا را از 12 ساعت قبل بخیسانید و با 2 لیتر آب و کمی نمک، روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود، سپس عدس و چغندر خرد کرده را اضافه نمائید و منتظر بمانید تا مغز پخت شوند. برنج را با 1 لیتر آب، قدری نمک، فلفل و زردچوبه، روی حرارت قرار دهید و پس از نیم ساعت که دانه های آن باز شد، بادمجان های خرد و سرخکرده را با سبزی به آش بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از پخت کامل، نیمی از پیازداغ، نعنا داغ و سیر داغ را - که با فلفل و زردچوبه تفت داده اید - به برنج در حال جوش بیفزائید تا آش کاملاً رنگ بگیرد و مزه دار شود. سپس حبوبات را به ظرف برنج منتقل کنید و حدود 20 دقیقه ی دیگر آش را روی اجاق بجوشانید. بعد اجاق را خاموش کنید و کشک را بیفزائید و هم بزنید، حالا آش را در کاسه ی مناسبی بریزید و روی آن را با نعنا داغ، سیر داغ، پیاز داغ، کشک زعفرانی، زعفران حل کرده و کشک سفید تزئین نمایید.

منبع:آشپزباشی، شماره 39






نوع مطلب : آشها، 
برچسب ها :