تبلیغات
zaeghe ذائقه - ته چین مرغ
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
پنجشنبه 31 فروردین 1391 :: نویسنده : خاتون

مواد لازم برای 5 نفر:

ران و سینه مرغ: 800 گرم
برنج: 2 پیمانه
زعفران ساییده: 2/1 قاشق چایخوری
پودر کاری: 1 قاشق چایخوری
پودر سیر: 2/1 قاشق چایخوری
دارچین: 1 قاشق چایخوری
ماست: 2 لیوان
نمک و روغن: به مقدار لازم
تخم مرغ:َ 1 عدد

آماده کردن مواد:

زعفران را دم کرده و سپس پودر کاری، پودر سیر، دارچین، زعفران و نمک، تخم مرغ را در ماست ریخته و مخلوط می نماییم. مرغ را کاملاً پخته و به صورت تکه های تقریباً هم اندازه درآورده و در نیمی از مایع آماده شده می ریزیم. کف تابه هپی کال را با مقدار بسیار کمی روغن چرب نموده، مایع مخلوط شده را در آن می ریزیم و 3/1 مقدار برنج را روی آن پهن می کنیم و سپس تکه های مرغ آغشته شده به مایع را روی سطح برنج می چینیم. مقداری زعفران دم کرده و کمی روغن روی آن ریخته و مجدداً به صورت لایه لایه، مرغ و برنج را در ظرف قرار می دهیم و باقیمانده زعفران را نیز روی سطح برنج می ریزیم. درب تابه را بسته و روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم. ته چین مرغ ظرف مدت 20 دقیقه آماده است. در صورت تمایل می توانید طرف دیگر تابه هپی کال را نیز به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار داده تا به صورت ته دیگ برشته در آید.

نکته:

-در زمان پخت غذا هر وقت تمایل داشته باشید می توانید درب تابه را باز نمایید و میزان برشتگی ته چین را ارزیابی کرده و در هر زمان خواستید پخت غذا را متوقف کنید.
-می توان با استفاده از تابه هپی کال عمل پختن مرغ را نیز انجام داد. برای این کار مرغ را تکه تکه کرده، به همراه پیاز حلقه شده و کمی نمک و فلفل، بدون افزودن روغن به درون تابه قرار می دهیم و به مدت 30 دقیقه روی شعله کم می گذاریم.
منبع: نشریه تخصصی هنر آشپزی / شماره 64







نوع مطلب : غذاهای مرغی، 
برچسب ها :