تبلیغات
zaeghe ذائقه - پاستا با تن ماهی
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
پنجشنبه 31 فروردین 1391 :: نویسنده : خاتون

مواد لازم برای 4 نفر:

گوجه فرنگی رسیده: 4 عدد
مغز کرفس: 1 پیمانه، خردشده
هویج: یک دوم پیمانه، خردشده
زیتون سیاه: 20 حبه
سیر: 2 حبه
تن ماهی: یک قوطی
پاستا: 200 گرم، آبکش شده
آویشن، جعفری: به میزان لازم
نمک و فلفل و جوزهندی: به میزان لازم

طرز تهیه:

2 لیوان آب را به مدت 5 دقیقه با قدرت 100 درصد (حداکثر بالا) در مایکروویو قرار دهید تا بجوشد. گوجه فرنگی ها را به آن اضافه و چند دقیقه صبر کنید. بعد پوست گوجه ها را کنده، از وسط نصف کرده، خرد کنید و کنار بگذارید. سیر را پوست بکنید و خرد کنید. هسته زیتون ها را بگیرید و نصف کنید. سپس کرفس، هویج، زیتون و سیر را در ظرف مسطحی بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید. ظرف را با درپوش به مدت 8 تا 10 دقیقه با قدرت 100 درصد در دستگاه بگذارید تا پخته شود. سپس گوجه فرنگی های خردشده را با تن ماهی، نمک و فلفل و جوزهندی مخلوط و به مواد بالا اضافه کنید. مجدداً ظرف را به مدت 3 تا 5 دقیقه با قدرت 100 درصد بدون درپوش در دستگاه بگذارید. سپس پاستا را در ظرف بکشید و مایه را به آن اضافه و روی آن را با آویشن و جعفری تزیین کنید.

 

نکته:

-این دستور 200 گرم کربوهیدرات، 75 گرم پروتئین، 30 گرم چربی و 1370 کیلو کالری انرژی دارد.
منبع: نشریه تخصصی هنر آشپزی / شماره 64







نوع مطلب : ماكارونی، 
برچسب ها :