تبلیغات
zaeghe ذائقه - کوکو سه رنگ
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
یکشنبه 26 آبان 1392 :: نویسنده : خاتون

مواد لازم برای 10 تا 12 نفر

گوشت چرخ كرده:350گرم
نمك، فلفل و ادویه: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: 1قاشق سوپ خوری
پیاز داغ: 3قاشق سوپ خوری
سبزی كوكوی ریز خرد كرده: 500گرم
تخم مرغ: 9 عدد
نمك، فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم
زعفران حل كرده: یك دوم قاشق چایخوری
سیب زمینی پخته و چرخكرده: 500گرم
روغن مایع: 150 میلی لیتر

روش تهیه:

گوشت، ‌نمك، فلفل و ادویه را در تابه ی مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آن گاه رب گوجه فرنگی و پیاز داغ را بیفزائید و 3 دقیقه ی دیگر تفت دهید. سپس صبر كنید تا گوشت كمی خنک شود. آن گاه سبزی كوكو، سه عدد تخم مرغ و نمك، فلفل و زردچوبه را در كاسه ای بریزید و با هم مخلوط كنید. در كاسه ی دیگری، سیب زمینی، سه عدد تخم مرغ، نمك،‌ فلفل و زعفران را بریزید و با یكدیگر مخلوط نمائید. اكنون تابه ی مناسبی روی اجاق بگذارید و روغن را در آن داغ كنید. حالا مایه ی كوكوی سبزی را در آن بریزید و در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم نیم پز شود. آن گاه مایه ی كوكوی گوشت را به آرامی روی كوكوی سبزی بریزید و صاف كنید. تابه را در فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد قرار دهید تا لایه ی دوم كوكو هم نیم پز شود. اكنون مایه كوكوی سیب زمینی را روی كوكوی گوشت بریزید و صاف كنید. دوباره كوكو را در فر بگذارید تا بپزد و طلائی رنگ شود. بعد آن را در دیس مناسبی برگردانید و با چاقوی تیزی، به قطعات دلخواه ببرید.
منبع: نشریه دنیای زنان، شماره 70






نوع مطلب : كوكو، 
برچسب ها :