تبلیغات
zaeghe ذائقه - فلافل با سس تاهینی
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
یکشنبه 25 دی 1390 :: نویسنده : خاتون

                 

مواد لازم برای 4 نفر
نخود: 1/2 پیمانه
لولیا چشم بلبلی: 1/5 پیمانه
سیر له شده: 4 حبه
پودر تخم زیره:1 قاشق چایخوری
برگ جعفری: 1 پیمانه
برگ گشنیز: 1/2 پیمانه
نمک وفلفل: به مقدار کافی
پیاز قرمز خردشده: 2عدد
آب لیموترش تازه: 2 قاشق غذاخوری
نان برشی سفید: 8برش
روغن زیتون جهت تفت دادن: به مقدارکافی
موادلازم جهت تهیه سس تاهینی تاراتور
(Tahona Taratoor)
سس تاهینی:1پیمانه
آبلیمو:1/2 پیمانه
پودر سیر: 2 عدد
نمک: 1 قاشق چایخوری
آب سرد: 1/2 پیمانه


1-جهت تهیه سس تاهینی تاراتور، همه مواد لازم آن را به جز آب با هم مخلوط کنید ،سپس نیمی از آب سرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا پوره نرمی تهیه شود، بعد نمک وآبلیموی آن را اندازه کنید و تا زمان سرو با غذا در یخچال نگهداری کنید.
2-نخود و لوبیا چشم بلبلی را یک شب تا صبح در آب سرد خیس کنید تا حجم آنها حدوداً دو برابر شود، سپس آنها را در آبکشی ریخته و بعد به همراه آب سرد در قابلمه بزرگی بریزید. پس از جوش آمدن آب حبوبات، حرارت را کمی کم کنید و حدود یک ساعت آنها رابپزید تا نرم شوند.
ده دقیقه قبل از اتمام پخت به مواد نمک بیفزایید. حبوبات پخته شده را در آبکشی بریزید.
3-حبوبات پخته شده را به همراه تمامی مواد باقیمانده به جز نان وروغن زیتون در مخلوط کن بریزید، اما دقت کنید که مثل پوره خیلی له نشوند.
پس از اندازه کردن نمک و آبلیموی مواد، آنها را با دست به شکل و اندازه یک بیضی یا تخم مرغ با وزن تقریبی هر کدام 30 گرم در آورید. فلافل ها را در سینی بچینید و آنها را حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند .
4-نان های برشی را در مخلو کن خرد کنید. فلافل ها را از یخچال درآورید و در نان های خرد شده بغلتانید تا کاملا به خرده های نان آغشته شوند. بهتر است پس از این کار هم فلافل ها را مدتی در یخچال قرار دهید.
5-روغن را در ماهیتابه گود نچسبی حرارت دهید و فلافل ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند، بعد آنها را روی کاغذ خشک کن مخصوص قرا ردهید تا روغن اضافه شان جذب شود. فلافل های آماده شده را می توانید به همراه نان پیتا و سس تاهینی تاراتور سرو نمایید.
منبع:نشریه ی ایرانیان





نوع مطلب : شامی, فلافل, كتلت، 
برچسب ها :