تبلیغات
zaeghe ذائقه - پیتزا ایتالیایی
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
یکشنبه 25 دی 1390 :: نویسنده : خاتون

                 

مواد لازم برای تهیه خمیر:
 
نیم لیتر آب، یک کیلو آرد سفید، 3 تا 5 گرم مایه خمیر، 10 تا 15 گرم نمک

مواد لازم برای سس:
 
کنسرو گوجه فرنگی یک قوطی یا به همان مقدار گوجه تازه، یک عدد پیاز، دو پر سیر

مواد لازم برای روی پیتزا:
 
پنیر پیتزا موزارلا (Mozarella) یا هر نوع پنیر پیتزا که دوست دارید، قارچ به مقدار لازم، ژامبون به مقدار لازم
برای تهیه پیتزا مهمترین قسمت، خمیر آن است. اگر خمیر آن را درست تهیه کنید، باقی قضایا فقط یک نوع سلیقه است و می توان آن را با سلیقه های مختلف تهیه کرد. بعد از خمیر، سس پیتزا مهم است. آن را هم می توان با روش های مختلف درست کرد.

 

طرز تهیه:
 
در این روش مدت تهیه خمیر بسیار طولانی تر می شود. دلیل این کار مصرف کمتر مایه خمیر است. برای تهیه خمیر آب را تا 30 درجه گرم کنید و مایه خمیر را در آن حل کنید، نمک بزنید، ماشین همزن را به کار بیندازید و با افزودن کم کم آرد به آن هم بزنید تا خمیر آماده شود. در این کار عجله نکنید. بگذارید خمیر خوب هم بخورد و خوب ورز داده شود. پس از آماده شدن خمیر، روی آن را با پلاستیک بپوشانید و تا پنج شش ساعت به حال خود رها کنید. زمانی خمیر آماده است که حجم آن دو برابر شده باشد. وقتی خمیر آماده شد، روی میز آشپزخانه مقداری آرد بریزید و خمیر را روی آن برگردانید. آن را به هفت قسمت مساوی تقسیم کنید و با آنها گلوله هایی درست کنید. مقداری آرد روی میز بریزید و چانه های خمیر را روی آرد روی میز بچینید.
روی آنها را با پلاستیک بپوشانید و برای 15 تا 20 دقیقه به حال خود رها کنید. در این مدت وقت دارید مواد دیگر روی پیتزا را آماده کنید. برای تهیه سس یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی یا به همان مقدار گوجه تازه پوست کنده را با ماشین همزن آشپزخانه خوب خورد کنید تا به صورت مایع درآید. نمک و فلفل بزنید. یک پیاز و دو پر سیر را هم پوست بکنید و در ماشین آشپزخانه خوب خورد کنید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و اول کمی پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. نیازی نیست پیاز زیاد سرخ بشود. همین که دو سه دقیقه روی آتش ملایم قرار بگیرد، کافی است. بعد از آن گوجه های خرد شده را در آن بریزید. مقدار یک قاشق سوپ خوری آویشن بیفزایید. اگر ریحان هم در اختیار دارید، مقداری هم ریحان تازه خرد شده به آن بیفزاید و آن را روی آتش ملایم قرار دهید. بگذارید مایع از حالت مایع درآید و سس سفت شود، البته نه به آن اندازه که زیاد سفت شود. سس را می توانید به سلیقه خود به روش های دیگر هم درست کنید. این فقط یک نمونه آن بود. برای مخلفات روی پیتزا هم بستگی به نوع پیتزایی که می خواهید درست کنید، مواد آن را آماده کنید. یک نوع را برای نمونه توضیح می دهیم:
مقداری قارچ را بشویید و آنها را به صورتی ورق ورق کنید که ضخامت آن از سه میلیمتر بیشتر نشود . مقداری ژامبون را هم خرد کنید.
برای آماده کردن پیتزا اول خمیر را به وسیله دست روی میز کمی پهن کنید، سپس آن را از روی میز بردارید و به وسیله دست پهن کنید. هرچه این نان نازک تر شود، نتیجه بهتر می شود. معمولاً آن را تا دو میلیمتر نازک می کنیم. برای خمیر چانه های توضیح داده شده، فقط خمیر پیتزای آماده شده معمولاً 25 تا 30 سانتی متر باید بشود.
پس از آماده شدن خمیر، اول مقداری از سس را روی آن بریزید و با ته قاشق روی آن پخش کنید و همه سطح آن را بپوشانید. سپس پنیر پیتزا را که رنده کرده اید، روی خمیر بریزید و روی پنیر هم مقداری قارچ و ژامبون بریزید. فر باید بسیار گرم باشد (حدود 270 درجه به بالا). بستگی دارد به فر شما که تا چند درجه قابل گرم کردن باشد. برای پختن پیتزاها آنها را در کف فر قرار بدهید چون مهمترین قسمت پیتزا خمیر آن است که باید خوب پخته شود. وقتی نان پیتزا برشته شد، پیتزا آماده است. اگر دقت کرده باشید، پیتزاهایی که به وسیله آشپزهای ایتالیایی درست می شود، حتی قسمتی از کناره های خمیر پیتزا سوخته است. پس دقت کنید خمیر پیتزای شما خوب برشته شده باشد.
منبع: کوچه ما





نوع مطلب : انواع پیتزا، 
برچسب ها :