تبلیغات
zaeghe ذائقه - راز و رمز های سوپ جو
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
یکشنبه 25 دی 1390 :: نویسنده : خاتون

راز و رمز های سوپ جو
1 ـ سوپ جو با آب مرغ خوشمزه تر می شود چون آب مرغ بی رنگ است برای سوپ سفید جو مناسب تر است.
هویج نگینی خرد شده برای سوپ مناسب تر است زیرا رنگ سوپ را سفیدتر نگه می دارد و زیباتر است.
3 ـ جو حتما باید خوب بپزد و لعاب بیندازد.
4 ـ شیررا گرم كنید چون اگر شیر سرد را در سوپ بریزید شیر می برد ولی وقتی حرارت آن با سوپ برابر باشد دیگر سوپ بریده و اصطلاحاً (بره بره ) نمی شود.
5ـ برای غلیظ شدن سوپ می توانید 2 قاشق سوپخوری آرد ذرت یا گندم را در یك دوم لیوان آب سرد حل كرده و به سوپ اضافه كنید.
6 ـ از قرص عصاره ی مرغ نیز می توانید برای تهیه سوپ جو نیز استفاده كنید.
7 ـ خامه را با كمی سوپ داغ مخلوط كرده و بعد به سوپ اضافه كنید.
8 ـ جعفری را خیلی ریز كنید طوری كه آب نیندازد سپس روی سوپ بریزید.
9 ـ چربی آب گوشت یا مرغ را بعد از سرد كردن در یخچال از آن جدا كنید.
10 ـ برای نگهداری جو پخته می توانید آن را در بسته های كوچك در فریزر نگهداری كنید تا پختن سوپ زمان كمتری بگیرد.

انواع سوپ جو
1 ـ سوپ جو با گوشت سرگنجشكی (قلقلی) همراه با مخلوط شیر ، جعفری و گشنیز
2 ـ جو با گوشت سرگنجشكی یا رب گوجه فرنگی و مقداری برگ چغندر ریز شده
3ـ جو با آب مرغ یا گوشت و چغندر و هویج نگینی خرد شده و كمی جعفری
4 ـ جو همراه با لوبیا سبز ریز شده ، هویج نگینی خرد شده و گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده
5 ـ جو همراه با تره فرنگی ، خامه و زرده تخم مرغ
6 ـ جو همراه با عدس ، رب گوجه فرنگی ، هویج نگینی خرد شده و آب مرغ كم چربی یا بدون چربی
7 ـ جو همراه با لوبیا چیتی كه از قبل خیس كرده ، جوشانیده و آب آن را دور ریخته اید اصطلاحا (لوبیا چیتی سفید شده) همراه با هویج و آب گوشت
8 ـ جو یا كرفس و هویج نگینی خرد شده همراه با ماست چكیده
9 ـ جو و گندم خیس شده به نسبت مساوی و هویج ، جعفری و گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده (یا رب گوجه فرنگی) همراه با آب گوشت یا مرغ
10 ـ جو همراه با ورمیشل ، هویج ، سیب زمینی ، گوجه فرنگی ، نعنا و ترخون
11 ـ جو همراه با آب گوشت یا مرغ ، شلغم و هویج نگینی شده و اسفناج ریز شده
12 ـ جو همراه با فلفل دلمه ای ریز شده (رنگی و سبز) و آب گوشت یا مرغ
13 ـ جو همراه با آب گوشت یا مرغ ، هویج و برای روی سوپ پنیر تبریز و جعفری خرد شده
14 ـ جو همراه با آب گوشت یا مرغ و 3 عدد پیاز درشت خلالی شده
15 ـ جو همراه با آب گوشت ، سیر ، گشنیز ، گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده
16 ـ جو همراه با آب گوشت یا مرغ ، قارچ ورقه شده ، سیب زمینی ترشی و هویج نگینی خرد شده ، شیر ، گوجه فرنگی رنده شده
17 ـ جو همراه با آب گوشت ، زرشك و سیب زمینی
18 ـ جو همراه با آب گوشت یا مرغ ، هویج ، گوشت یا مرغ پخته رشته شده و رب گوجه فرنگی
19 ـ جو همراه با جگر و سنگدان مرغ ، هویج ، رب گوجه فرنگی و كمی جعفری
20 ـ جو همراه با آب گوشت یا مرغ ، هویج ، كاهو یك سانتی خرد شده





نوع مطلب : سوپ، 
برچسب ها :