تبلیغات
zaeghe ذائقه - پیراشكی
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
یکشنبه 25 دی 1390 :: نویسنده : خاتون

               

مواد :
 
آرد:‌ نیم كیلو گرم
خمیر مایه ترش: 40 گرم
شیر: 250 گرم
شكر:‌ 100 گرم
نمك‌:‌ مقداری
هل آسیاب شده: یك چهارم قاشق چای خوری
روغن:‌به مقدار لازم
دارچین: مقداری
تخم مرغ: یك عدد
زرده تخم مرغ: یك عدد
كره: 50 گرم
رنده پوست لیمو ترش: نیم عدد

شیوه پخت:
 
1- یك قاشق غذاخوری آرد،‌یك قاشق چای خوری شكر، و شیر را با هم مخلوط كرده، خوب بزنید. سطح خمیر را بپوشانید و آن را به مدت یك ساعت در جای گرمی قرار دهید.
2- آرد،نمك، كره، هل آسیاب شده،‌رنده پوست لیموترش، دارچین، زرده تخم مرغ و تخم مرغ را با هم مخلوط كنید.
3- خمیر مایه ترش را وسط خمیر ریخته و به آرامی با هم مخلوط كنید.
4- مواد را به مدت دو ساعت داخل كیسه فریز ریخته، داخل یخچال قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
5- از مواد گلوله هایی درست كرده و وسط آن را سوراخ كنید.
6- روغن را داغ كرده، مواد را داخل روغن سرخ كنید.
7- نهایتاً روی پیراشكی ها را به دلخواه تزیین كنید.





نوع مطلب : پپیراشكی، 
برچسب ها :