تبلیغات
zaeghe ذائقه - ترشی فلفل
 
zaeghe ذائقه
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : خاتون
آشپز وبلاگ
یك سوال برای بهتر شدن
نظر شما كدبانو درباره وبلاگ من چیه؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
یکشنبه 15 آبان 1390 :: نویسنده : خاتون

ترشی فلفل
مواد لازم:
فلفل سبز تند              500 كرم
سركه                  1 لیتر
نمك                      به مقدار لازم
سیر                       1 بوته
ترخون و نعناع            چند شاخه
روش تهیه:
سه لیتر آب رو با سه قاشق نمك مخلوط می كنیم و می جوشونیم .آب جوشیده رو می گذاریم سرد بشه فلفل ها رو هم می شوریم و سه روز توی این آب نمك می زاریم بمونه.بعد از سه روز فلفل ها رو آبكش می كنیم تا آبشون گرفته بشه سیر رو حبه حبه پاك می كنیم .نعناع و ترخون رو هم پاك می كنیم و می شوریم و می گذاریم حتما آبشون بره و خیس نباشه . ظرف مناسب شیشه ای رو در نظر می گیریم و یك ردیف فلفل در اون می زاریم و بقیه اقلام رو یك ردیف دیگه می گذاریم به همین ترتیب تا تمام فلفل ها و موادمون درش پر بشه . بعد شیشه رو با سركه پر می كنیم یك روز درش رو باز می گذاریم و بعد از یك روز درش رو محكم می بندیم و بعد از حدود پانزده روز ترشی ما آماده است.





نوع مطلب : ترشی و شور، 
برچسب ها :